Over Arqu

Computerherstel: snelle en correcte service

Gevestigd in Nijlen (Bevel), werk ik binnen de regio ook aan huis. Afhankelijk van de opdracht en uw wensen kan het toestel ook binnengebracht worden of kan ik hulp bieden op afstand.

Ik ben voornamelijk actief in de regio rond Nijlen: Kessel, Bevel, Lier, Herentals, Herenthout… Maar ook daarbuiten kunnen we bekijken wat ik voor u kan doen.

Achtergrond

Ik zorg voor duurzame oplossingen en systemen. Mijn uitgangspunt daarbij is dat technologie er is om efficiënt te werken in functie van de sociale doelen van de mens. In functie van de noden bekijk ik wat voor de klant een optimale workflow is. Overbodige complexiteit leidt vaak tot verwarring en veroorzaakt zo meer problemen. Waar nodig neem ik de tijd  om de klant iets bij te leren. Dat bespaart dan in de toekomst veel tijd en frustraties.

Met meer dan 10 jaar praktijkervaring hierin bied ik aangepaste oplossingen voor zowel particulieren als KMO’s.

 

img

Websites en andere toepassingen

Een goede website is belangrijk voor uw zichtbaarheid, om uw doelgroep te bereiken en om de nodige informatie beschikbaar te maken. Zelfs een eenvoudige website kan al een grote impact hebben.

Daarnaast verdient een investering in extra functies en mogelijkheden zich vaak snel terug door de efficiëntere manier van werken die dit mogelijk maakt. De website kan dan ook gekoppeld worden aan een webwinkel, nieuwsbrieven, inschrijfformulieren, reserveringen voor diensten of evenementen

Door de technische infrastructuur aan te bieden kan uw project of zaak sneller groeien door zich te focussen op de inhoud en de kerntaken.

Daarbij richt ik me op organisaties, zelfstandigen en KMO’s. Ook wil ik organisaties of initiatieven met duurzame of sociale doelen de technische mogelijkheden bieden om verder te groeien en efficiënter te werken.