Webdesign

Uw eigen website

Online zichtbaarheid in uw eigen huisstijl

Elk bedrijf of organisatie heeft een doelgroep die het moet bereiken om te informeren en charmeren. Een website vormt daarbij vaak het centrale element. U biedt er up-to-date informatie  in uw eigen huisstijl. Zo kan u professioneel uw visie, diensten en producten voorstellen.

Informatie voor nieuwe en bestaande contacten

Nieuwe contacten vinden u online terug als ze op zoek zijn naar informatie of uw diensten. Google neemt het over van de telefoonboeken. Vaak vormt dit de eerste indruk en wordt op basis hiervan afgewogen of u wordt gecontacteerd of niet.

Bestaande contacten kunnen op je website terecht om (nieuws)informatie, documenten of foto’s terug te vinden. Dit is een erg efficiënt medium omdat u algemene informatie duidelijk beschikbaar stelt. Zo kan u met uw klanten of leden zich focussen op het persoonlijke en het specifieke.

Verbonden blijven

Naast het aanbieden van heldere informatie kan u op uw website ook verwijzen naar andere mediakanalen zoals uw Facebook, LinkedIn- en Twitterpagina, evenementen, publicaties, reviews en noem maar op. Zo brengt u alles samen in een duidelijk overzicht, van waaruit de bezoeker kan vinden wat hij zoekt. Dit alles is laagdrempelig, actueel en permanent en overal toegankelijk. Uw contactgegevens en een contactformulier laten de bezoekers overgaan tot actie.

Daarbij is het ook belangrijk dat uw website is aangepast aan mobiele bezoekers. Dit is immers een groeiende groep bezoekers, die vaak afknapt op onaangepaste websites. Bij oudere websites is dit niet aangepast, en dat laat kansen open.

Digitale basis
Website + mail
Digitale boost
Website + mail + sociale media

Werkwijze

 • U neemt contact op met uw vraag en geeft door wat u al heeft uitgewerkt: ontwerp, structuur, inhoud.
 • We bespreken welke opties u wenst en hoe dringend de opdracht is.
 • Ik stel een offerte op en u geeft het startsein.
 • Na een voorschot begin ik uw website uit te werken.
 • U ontvangt een weblink, zodat u feedback kan geven. Vanaf dan bespreken we regelmatig de vooruitgang, zodat ik uw feedback direct kan implementeren.
 • Wanneer de website klaar is breng ik u op de hoogte en zet ik deze online op een afgesproken tijdstip.
 • Als u koos voor een WordPress-website of andere meer complexe zaken, leg ik u uit hoe u met het systeem werkt. Later kan u nog steeds terecht bij mij voor vragen, uitbreidingen of aanvullende opdrachten.

Technisch overzicht

 • Volgens HTML5, CSS3, jQuery, Bootstrap en PHP7 standaarden
 • Compatibel met alle moderne (mobiele) browsers
 • Ontwerp en ontwikkeling op basis van de beste open-source software en technologieën
 • Invoegen van WordPress zodat u zelf de inhoud kan beheren
 • Aandacht voor SEO (zoekmachineoptimalisatie) voor goede posities in Google
 • U kan de opbouw online volgen om volledig op uw wensen af te kunnen stemmen

Prijsindicaties

Vanaf €800 kan uw online aanknopingspunt worden uitgewerkt bij Arqu Webdesign. Dit is dan een basis website met alle nodige info, afbeeldingen en Google-optimalisatie (SEO). De website zit in een WordPress-systeem waardoor u steeds zelf de inhoud kan aanpassen.

Opties zoals emailadessen, blogs, fora, meertaligheid, ledensystemen, webwinkels, galerijen, nieuwsbrieven, reserveringen zijn allemaal mogelijk!

Het beheer van de domeinnaam en hosting kan u zelf regelen of ook bij mij onderbrengen.

Alles is bespreekbaar en ik bekijk graag samen wat haalbaar is, en hoe ik met uw budget een website kan uitwerken die aan uw noden voldoet. Zeker startende non-profit projecten wil ik mee helpen om verder te groeien door online bereikbaarheid.

Portfolio

Hieronder vind u een selectie van enkele projecten die de afgelopen jaren werden uitgewerkt. Een grote diversiteit aan verenigingen, bedrijven of personen die nu ook online zichtbaar zijn. Klik gerust eens door om een kijkje te nemen.

U merkt dat de stijl steeds overzichtelijk en visueel aantrekkelijk is, daar staat Arqu Webdesign voor!