Webdesign

Je website is de ideale plek om te informeren en charmeren. Het is het centrale aanspreekpunt en uithangbord van je bedrijf of organisatie!

Daarnaast kan je er ook je efficiëntie erg mee verhogen. Denk aan een webshop, reservatiesysteem, informatie-database, formulieren… Alles in je eigen huisstijl op één plek!

We houden het graag erg strak en overzichtelijk, met sprekend beeldmateriaal. Dat leveren met plezier zelf aan, maar kan u ook zelf voorzien.

Voor de meeste klanten onderhouden we ook hun hosting, emailbeheer en updates.

Een selectie uit ons werk

Grote projectwebsite

Grote projecten verdienen een eigen website en stijl. Zorg dat je doelgroep alle relevante info vindt en de juiste kanalen vindt voor vragen.

Complexe integraties zoals interactieve kaarten zijn hierbij allemaal mogelijk.

Online presentatie

Dit zijn websites in hun essentie: je project of zaak presenteren.
Jouw website is immers het centrale informatiepunt. Je verwijst ernaar op social media, op je producten, in je offertes, op je promotiemateriaal…

Reservatie en booking

Zorg dat je klanten of patiënten laagdrempelig kunnen reserveren en jij permanent overzicht hebt. Telefoontjes om een afspraak vast te leggen komen vaak ongelegen en bieden weinig meerwaarde. Gun je klanten of patiënten het comfort van een online reservatie.

Dit kan zowel voor diensten (bv. yoga, osteopathie, dokters, workshops) als voor infrastructuur (bv. een vakantiehuisje of feestzaal).

Webshop

Bereik je klanten online met jouw aanbod. Dit kan een aanvulling zijn op een fysiek verkooppunt, of kan je primair verkooppunt zijn.

Dit kan gekoppeld worden aan voorraadbeheer, boekhoudpakketten, social media, nieuwsbrieven etc.